Senaste nytt från min front

Har genomlidit 18 dagar med en ganska svår variant av covid-19, men är nu på bättringsvägen. Idag har jag försökt att börja jobba igen. Har haft som ett konsultuppdrag att vara med på Sverigedemokraternas landsdagar i Västerås, och har varit här hela dagen. Man kan notera att SD alltmer börjar bli ett parti som alla andra inte minst när det gäller upplägget av partikongresser. Har i många år drivit ett konsultbolag där jag jobbar med politisk analys, och att vara med på de olika partiernas partikongresser för att analysera strömningar och trender inom de olika partierna, har jag ägnat mig åt i många år.

Mycket långa och detaljerade debatter som pågår hela dagarna. På söndag räknar jag med att kunna vara med i Folkungakyrkan då Martin Tebus kommer att avskiljas som pastor i församlingen. Det ser vi fram emot.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399