Kommentarsregler

 1. Använd ett respektfullt tonläge i dina kommentarer, skriv bara sådant du skulle kunna säga till berörda personer i ett vanligt samtal. Det är inte tillåtet att uttrycka sig kränkande eller sårande vad gäller andra personer, deras tro eller uppfattningar”.
 2. Håll dig till ämnet, kommentarer ska ha anknytning till ämnet. För intressanta diskussioner som lämnat ämnet hänvisar vi till Folkungasalen.
 3. Inlägg bör inte vara för långa, dock kan undantag göras vid väldigt intressanta eller relevanta inlägg.
 4. Om innebörden i din kommentar är oklar, bör du omformulera den så att den blir begriplig.
 5. Skriv helst under ditt riktiga för och efternamn. Undantag kan göras för personer som av yrkesmässiga eller personliga skäl måste vara anonyma, samt för personer som har en pseudonym som är så pass känd på nätet att det är mer relevant att ange den än privatnamn.
 6. Det är oacceptabelt att ge intryck av att vara olika personer genom att kommentera under olika namn. Ändrar du vad du kallar dig bör du tydligt ange det.
 7. Inlägg får innehålla högst två länkar. Länkarna får inte vara irrelevanta eller stötande.
 8. Kommentarer som bryter mot ovanstående kan komma att raderas av Moderatorn. Alla vars kommentarer raderas kommer att få en chans att omformulera sin kommentar i enlighet med reglerna.
 9. Precis som i en dagstidning råder ingen absolut yttrandefrihet på bloggen. Bloggägaren är juridiskt ansvarig för innehållet på bloggen, och kan hamna i fängelse om innehållet bryter mot svensk lag. De som vill utnyttja total yttrandefrihet uppmanas/uppmuntras att starta en egen blogg.
 10. Det är inte tillåtet att komma med ”syner” och ”uppenbarelser” till enskilda på denna blogg.

Moderator på denna blogg är Micael Gustavsson.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Birgit Hedström

  Micael, vill bara önska dig Guds välsignelse i denna uppgift att vara moderator. Kom ihåg att i Jakobs brev så står det om hur vi kan be till Gud om vishet när vi behöver det (brister i det), och Han är mycket villig att då ge oss det. Du kommer att behöva vishet i olika situationer här framöver, förlita dig då inte på ditt eget förstånd och klokskap, utan vänd dig till Honom som äger all vishet och förstånd.

  Gud välsigne dig Micael!

  Birgit

 • Micael Gustavsson

  Tack Birgit!

 • Per Niklasson

  Har jobbat som missionär i 15 år. Det var i de katolska länderna Fillipinerna och Argentina. Börjar med att säga att varken jag eller min fru har träffat någon katolik i dessa länder som inte har haft en före och en efter de tagit emot Jesus upplevelse. Alla har talat om att de var katoliker och sen hade de en frälsningsupplevelse. Jo jag har också träffat några få frälsta karismatika katoliker, de finns.
  Vad jag har svårt att förstå är varför säger ingen som det är, Ulf är ute och cyklar! Någon har redan tagit upp en del av skillnaderna i bibelsynen. Men den är verkligen stor. Sen har ju katolska kyrkan en förmåga att vidga på sitt accepterande av vad den står för, ofta för att inte bli av med medlemmar.
  Jag fattar inte att du Stefan inte står upp för det som du vet är rätt. Under de år vi jobbat ihop lärde jag inte känna dig så här.

 • Göran Åkesson

  Du påstår att det pågår en högernationalistisk väckelse i
  sociala medier. Det är väl äntligen på tiden i så fall! Ända sedan marxismen
  trängde in i kyrkan med ”1968-kyrkan”, har en vänstersocialistisk, aggressiv
  nermontering av kyrkan i Sverige skett. Marx påstod ju att ”religionen var ett
  opium för folket” och sedan dess har sk. kristna vänsterideologer som bl.a. du
  , verkat för en sekulariserad ”kyrka”
  som tappat sin roll att vara ett salt i samhället. Socialismen har upphöjt sig själv till sin
  gud, därför ser vårt samhälle ut som det gör idag!

 • Yngve Andersson

  Du sökte Henning Thulin för ett år sedan såg jag. Här en som skrivit om honom när han forskade om pingströrelsen.och vet en hel del. carleriksahlberg@gmail.com

  Carl-Eric Sahlberg växte upp i Härjedalen och Jämtland och tog studentexamen 1966 i Östersund. Han prästvigdes 1968 och hade tjänst som kyrkoadjunkt i Storsjö kapell 1968–1973 innan han återupptog teologistudierna. Han disputerade i kyrkohistoria vid Uppsala universitet 1977 på en avhandling[3] om pingströrelsen och tidningen Dagen, med fokus på åren 1907–1963.[4]

  Mission
  Redan före sin doktorsexamen hade Sahlberg fått tjänst som kyrkoherde i Alsens församling, där han verkade 1976–1983. Därefter var han verksam som missionär och lärare i kyrkohistoria vid Makumira Lutheran Theological College i norra Tanzania.[4] Vistelsen i Tanzania har haft stor betydelse för Sahlbergs familj, och tillsammans med sin hustru Overa Sahlberg driver de (2016) ett antal barnhem för cirka 200 barn i Uganda, Tanzania och Kenya som mist sina föräldrar i hiv/aids.[

 • Lars

  Öppna alla gränser höj skatten dra ner på äldreomsorgen o skola o sjukhuset
  Det blir nog bra
  Lars

 • Lars

  Hej
  Kristna ledare i USA utlyser bönedag för D Trump men kristna ledare i Sverige attackerar D Trump
  Det är en skam att ledarna beter sig så
  Och binder upp ledarna i en cementerad åsikt och Är det kristna ledare som skall bestämma andras åsikter
  Mvh Lars

 • Antonella Martinez

  Hej behöver du en absolut och ultimat lösning för att bli av med problem som du står inför idag i ditt liv, problem som hälsoproblem eller relationer problem ta kontakt med den stora profeten på ultimatesolutionspellcaster@gmail.com eller skicka honom ett whatsapp-meddelande på + 2348050676586 för att jag blev förvånad när han botade min mamma som har lider av cancer under de senaste 8 åren så på grund av denna stora gärning av profeten Jacob Douglas om vad han har gjort för min familj lovade jag själv att jag kommer att lägga upp detta stora vittnesbörd i vilket språk som helst och i vilken blogg som helst som jag stöter på på Internet, eftersom vi har slösat bort miljoner dollar på sjukhuset, försäkrade han mig också om att han kan lösa alla äktenskapsförhållanden eller släktingar, inte glömma sin e-postadress är ultimatesolutionspellcaster@gmail.com
  Whatsapp nummer är +2348050676586 kontakta honom idag har han en möjlig lösning på det ditt problem som du för närvarande lider av

 • Karlsson

  Hej
  Stefan Swärd har bundit upp pastorer genom sina upprop de har skrivit under o sitter fast i invandrar frågan
  Det är likadant med SKR o andra organisationer som de flesta samfund är lojala mot men bibeln så kompromissar man med o på det sättet så har samfund o enskilda pastorer o präster bundit upp sig o friheten att våga kritisera har blivit kväst
  Tidningen Dagen har varit den största megafonen bland kristna tidningar som har kritiseratTrosrörelsen i början avdess start
  Det är inte vist att en kristen tidning sår splittring bland kristna
  Angående Trump så har han flyttat USAs ambasad till Jerusalem o det är en avgörande steg för Jesu tiillkommelse enligt Bibeln har med templets uppbyggelse osv
  Där saknar Swärd kunskap
  Den som välsignar Israel ska bli välsignad
  Sedan tycker jag att debatera i media är dåligt det är bättre att träffad öga mot öga o prata igenom olika ståndpunkter
  Man behöver inte ha samma syn på allt
  Det skapar olika läger i kristenheten
  När man basunerar i media
  Mvh Lars k

 • Jan Rosman

  Hej Stefan, jag är väldigt glad för att du är på bättringsvägen. Och vill gärna delta i diskussionen här på din blogg. Trots att vi möts i många andra sammanhang och har tillfällen att samtala på tu man hand. Jag tycker att du missar de riktigt stora perspektiven för den amerikanska kristenheten – och för själva Amerika – när du angriper Trump. Det är omöjligt att försvara Trump – och det vill verkligen inte heller jag göra – han är ”oförsvarlig”. Men jag vill lyfta blicken till att handla om vad är de kristna som röstar Republikanskt ute efter – respektive vad är de kristna som röstar Demokratiskt ute efter? Vad vill dessa två olika grupper helst se i sin President – och för Amerika som helhet in i framtiden? Hur kommer det sig att vissa ser igenom ytan och till det egentliga medan andra har svårare för det?

 • Stig OE Hedman

  Hej på Er.

  Angående Uppdrag granskning och deras program om kristna friskolor ifrågasätter jag agendan. Alla informerade vet vilka friskolor som avviker mest från reglerna.

  Men…att skrämma barn med den helt obibliska föreställningen om ändlöst helvete är oförsvarbart! Gud ska bli ALLT i ALLA och Jesus kommer att slita ALLA till sig enligt egen utsago.

  Romarbrevet 5:18 talar sitt tydliga språk och de som fortfarande omhuldar den från romarriket härstammande vanföreställningen om eviga straff kan alltså INTE samtidigt påstå sig vara bibeltroende.

  Gud är bättre än sitt rykte!

  Mvh,
  Stig OE Hedman

  http://www.absoluteall.blogspot.se
  http://www.tentmaker.org
  https://christianitywithoutinsanity.com/