Ambulansfärd från kyrkan på grund av hjärtproblem men hemma nu och frisk

I söndags eftermiddag hade vi ett viktigt församlingsmöte i Folkungakyrkan då frågan om församlingsföreståndartjänsten togs upp. Det blev en intensiv diskussion med många som yttrade sig. Jag gjorde också ett inlägg. Medan jag talade till församlingen fick jag dock kraftiga känningar i hjärtat, jag tuppade nästan av och fick avsluta talet och sätta mig. Emma Henriksson, en av församlingsmedlemmarna ringde efter en ambulans. De kom snabbt och hämtade mig och jag kördes till St Göran.

Har legat inne där i ett dygn för intensiv hjärtundersökning. Slutsatsen efter undersökningarna var det glädjande beskedet att jag fortfarande har ett helt friskt hjärta. Det jag hade drabbats av var ett akut och snabbt blodtrycksfall, något jag även har känt av vid andra tillfällen. Det kan bland annat vara stressrelaterat.

Så mitt på dagen idag lämnade jag St Görans sjukhus, utskriven, och tacksam för nåden med hälsa och friskt hjärta. Den saliga hädanfärden och befordran till härligheten får vänta ytterligare ett tag. Eftersom jag ätit blodtrycksmedicin i över 30 år så är detta med ett helt friskt hjärta inte självklart i mitt fall.

Men återigen tackar jag Jesus för de duktiga läkarna och sjukvårdspersonalen på St Görans sjukhus. Jag var ju där senast på akuten i mitten av december, då jag drabbades av hjärnskakning efter ett fall.

Den första som hörde av sig i svenska kristenheten när jag hamnade på akuten var Sebbe, alltså Sebastian Stakset. Han är snabbfotad, väldigt snabbfotad.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Ilona Baird

  Tråkigt att höra men tacksam över att du mår nu bra. Undrar bara varför ”kyrkan” har upphört med att ”lägga händer pa de sjuka, befria de fångna och väcka upp de döda.” Det sker förmodligen med tafatta försök men inte mkt har hänt. Vi ser inte mkt av den kraften som ska förlösas igenom oss som har Helig Ande inneboende i oss, bortsett från ngra få, typ David Hogan och Curry Blake (John G Lake ministries.) Är det inte dags att lyfta den frågan?
  Men ambulansen kom ju så det var ju en hjälp. Jag är numera boende i Florida, med i en församling som inte är långt ifrån vad som skedde i Azusa Street, en av de mest misära med kriminalitet och drogmissbruk. Predikan kan pågå i 2-3 timmar och folk blir helade och befriade under predikans gång. Ber om nåd och sann Gudsfruktan över oss alla. Har mina barn och ett barnbarn kvar i Sverige och ber att detta ska ske även där. God bless, Ilona

 • Läsare

  Hej Ilona
  Kan du ge mig ETT bevis på ett sådant under, då tänker jag inte på något diffust som att man hör lite bättre nu att ett ben växt ut en axel smärtar mindre mm
  Har du någon som bevisat varit helt blind som fått sin syn tillbaka, någon totalt förlamad som som rest sig upp, död som fått livet tillbaka totalt, döv som bevisligen fått sin hörsel helt återställd.
  Ja du förstår vad jag är ute efter.
  Det är så lätt att hävda dessa simpla under men oj vad dom ”riktiga” undren lyser med sin frånvaro.
  Så tror jag det är hos er också. Tyvärr.
  /Läsare

 • Ilona Baird

  Dokumenterade helanden och mirakel sker. I vår bibelstudie grupp har vi en man som var så illa däran och låg i respirator. Läkarna gav besked att han inte skulle överleva natten och alla samlades. Den natten lämnade Desmonds ande kroppen och han kunde se längre än sjukrummet. Herren sa till honom att han var inte färdig och hade arbete kvar att göra… Han är ett exempel.. Tyvärr har ngt skett i kyrkan som gjort att vår ”tro” har blivit förväxlad mellan senapakorn och Mt Everest. De svåraste att hela i kraften av Guds Ande är tyvarr Kristna.
  Gud har inte förändrats, men vi har. ”Narrow is the road and the gate is hard to find” Vår Himmelske Fader investerade i sin egna Son för vår frälsning och för att ”genom Hans sår är vi helade” Vi har inte investerat ngt… please, just don’t waste His time.. ”Gå därför ut och lägg händerna på de sjuka och befria de fångna och väck upp de döda!!! Ber om att vackelsen ska ske bland kristna så att de nya som inte kommer in ska torka ut och tappa glöden. Det finns mer att göra än att vika ihop stolar och vara med i en kaffegrupp på sondagar. Är inte emot det men hoppas att du fattar vad jag menar. Var finns passionen och hungern bland de flesta Kristna? Det är på riktigt tid att sluta att slösa bort Guds dyrbara tid I Jrsu namn! Halsningar, Ilona

 • Läsare

  Ändå defust.
  Har varit med sedan jag var tolv. Levt i väckelsetider sett den ene efter den andre helandepredikanter komma och gå. Hört så många berättelse om vad som hänt på andra ställen. Man levde i tron att det också hände saker där vi var, men så här i efterhand så förstår man ju att det egentligen inte hänt något speciellt utom då dessa diffusa grejorna. Så många rullstolar man sett i mittgångarna som tyvärr var tvungna att användas även efter mötena.
  Detta har inget med senapskornet att göra.
  Min morfar var sjuk hela livet, levde ett otroligt gudfruktigt liv. Han levde med sin bibel, var viss att Gud ville hela han. Hade en sådan tro på Bibeln och blodet.
  Något helande fick han aldrig uppleva.
  När man pratar med många människor som varit med på 70 80 90 talet innom pingströrelsen, trosrörelsen och börjar tänka och fundera på vad man varit med om så är vi ense om att ingen varit med om något liknande som det står om i Bibeln. Undrens där om det stämmer var ju inga diffusa saker och det står att vi ska kunna uppleva detta. Visst är det märkligt att jag/Vi aldrig hört om någon som fått uppleva något sådant. Alltså helt förlamad stå upp och går funktionshindrad bli fullständigt frisk totalt döv/blind få sin syn/hörsel tillbaka bevisad död få livet tillbaka mm
  Har svårt att tro på saker som händer på andra ställen, kan det inte ske här varför sker det då bara på andra ställen.

 • Läsare

  Det mest skrämmande är ju att mirakelpastorn alltid sitter med vinnande hand.
  När han frågar om det hänt nåt, blivit bättre så svarar ju alltid den som kan sin bibel ja. Man har ju lärt sig att tron på helande krävs så vem säger nej.
  Med andra ord så har ju alltid Benin Hinn och hans gelikar trumf på hand.

 • Ing-Marie Silwer

  Går du till tandläkaren?

 • Kenneth Mäki

  Så varför fick han sparken? Hbtq frågan?

 • Ilona Baird

  Förstår vad du menar med sista repliken.. Det är dessa saker som varit en del i tragiken att folk tappat tron på under. Blir folk inte helade då de inte hade tillräcklig tro är att försöka fria sig själv från ansvar. Hur mkt tro behövde Lazarus och alla andra som kommit att bli väckt till livet. Det är med stor sorg jag ser hur manipulation och misinformation och ansvar lagts på individen som tagit emot förbön.
  Jag lägger ingen skull på dig, det vi ser är ju bara resultat hur långt vi har hamnat från vad bibeln säger.. Om vi säger att helanden inte sker idag gör vi Gud till en lögnare. Ber om att våra sinnen ska bli förnyade och att det humanistiska tankesättet som många har bryts ner i Jesu namn. Det finns dom som lever efter Gal 2:20.. David Hogan och Curry Blake har dokumenterade resultat av Tom döda blivit väckta. De båda har utryckt att de svåraste att hela är de kristna. Många ggr måste deras sinnen förnyas så de förstår vilka de är i Kristus. Vill du ha ett ”Wow” detta år, rekommenderar jag att söka upp dessa namn. Vill bara säga..”once your eyes has been opened, you can’t turn away from the truth” Ilona

 • Sverige

  Vem fick sparken?

 • Läsare

  Hej
  Då vill jag att du lägger ut en länk till dessa dokument eller mejlar Stefan Swärd dessa så får han lägga ut dom.
  Tyvärr så tror jag dig inte om det nu inte handlar om någon som varit på ”väg” att dö och sett ett mörker/ljus och sen säger sig ha kommit tillbaka till livet, när någon bett för dom. Det här många nog varit med om utan att någon bett för dem. Jag tar förgivet att dom du pratar om varit stämplade döda av doktorer och varit döda timmar/dagar och sedan fått livet tillbaka efter bön likt Lazarus.
  Att dessa personer även går att kontakta för bekräftelse tar jag också förgivet.
  Tack på förhand
  /Läsare

 • Läsare

  Väntar på dokumentationen
  /Läsare