Det finns hopp i Eskilstuna 27-29 januari

Nu förbereds det för fullt för kampanjen Det finns hopp – Sörmland, som ska hållas på Stiga Arena i Eskilstuna 27-29 januari. Det är Sebastian Stakset och hans organisation Heart of Evangelism som ordnar detta i samarbete med ett antal lokala församlingar i Sörmland, där Pingstkyrkan Eskilstuna fungerar som samordnare. Här är länken till hemsidan med ytterligare information.

Jag har en stark profetisk känsla att den här kampanjen är viktig. För många församlingar har det gått trögt att komma igång efter pandemin. Ett andligt genombrott i Eskilstuna får betydelse för hela svenska kristenheten och visar att det är möjligt att samla många människor och nå ut med evangeliet till stora skaror. Eskilstuna har haft mest skjutningar i Sverige senaste året i förhållande till per capita, och i Staksets kampanjer är stökiga områden och kriminella gäng en särskild målgrupp. Seger och genombrott i Eskilstuna kommer att stärka tron för många församlingar.

Jag tror att detta kan bli en rejäl andlig konfrontation som kan ta sig olika uttryck, jag vet att församlingar i Eskilstuna ägnar sig särskilt åt bön veckorna före kampanjen och åt förberedande evangelisation. Det är helt rätt. ”Vi kämpar inte mot kött och blod, utan mot furstarna, mot makterna, mot världshärskarna här i mörkret och mot ondskans andemakter i himlarymderna.” Så skriver Paulus i brevet till Efesierna, kap. 6:12.

Tänk på kampanjen i Eskilstuna i dina böner. Den är viktig för Sverige.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399