Seger i Jesus

Det finns en gammal klassisk väckelsesång, mer än 100 år gammal, som jag tycker att de moderna lovsångsledarna borde plocka upp igen, ”Victory in Jesus”, Det är seger i Jesus. Vi sjöng den sången i Viktoriasalen på Tunnelgatan, Maranata, på sextiotalet, nuvarande Olof Palmes gata. Jag tipsade en av lovsångsledarna i Folkungakyrkan om denna härliga väckelsesång, och jag blev så lycklig när de sjöng och spelade den idag i Folkungakyrkan i Stockholm.

Här presenteras den i Guy Penrods tappning, https://www.youtube.com/watch?v=D3xlq2L0hcs


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Jonatan Fransson

    Amen! Det är tid att lyfta fram Kristi seger. Glada segersånger.