Bröllopsfest hela helgen

Har ägnat hela helgen åt min yngste sons bröllop, när han vigdes tillsammans med sin Martine från Bergen i Norge. En härlig och intensiv helg. Oslo blir bostadsorten tills vidare. Många norrmän bland bröllopsgästerna.

Vigseln var i Dalarö kyrka och den lokala prästen höll i vigseln, en utmärkt präst med en bibelförankrat vigseltal. Anna Enbert från Söderhöjdskyrkan med team ansvarade för musiken. Bröllopsfesten var sedan på Smådalarö gård, där alla gästerna också övernattade. Våra barn har ju alla vuxit upp i Haninge 2 mil söder om Stockholm, så det blir naturligt för dem med en vigsel i Haninge, Dalarö är ju en del av Haninge kommun.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399