Nu blir det kampanj i Lidköping

Nu är det dags för nästa kampanj för Sebastian Stakset och Heart of Evangelism. Ett antal församlingar i Lidköping och dess närområde har gått samman och vi ska hålla till på Sparbanken Lidköping Arena fredag-söndag kommande helg. Jag är särskilt glad över att församlingar från Equmeniakyrkan är med denna gång, i övrigt hela bredden i kristenheten. Svenska kyrkan har vi dock ännu svårt att få med, där finns en ovana vid den här typen av kampanjer.

Häromnatten hade jag svårt att sova och var i bön för kampanjen. Jag såg då en syn över arenan i Lidköping och jag såg en uppenbarelse av änglar över arenan. Änglar är ett uttryck för Guds närvaro i Bibeln. Det kändes som andligt genombrott och seger. Änglarna var på plats. Segern är vunnen. Det kommer att vara öppet för evangeliet, det var min upplevelse i samband med denna syn.

För mig är det lite speciellt att kampanjen hålls just i Lidköping. Jag är nämligen född på Lidköpings BB 22 oktober 1954. Det var en svår och dramatisk förlossning så mitt liv hade kunnat sluta i Lidköping, men Gud hade andra planer. Mina föräldrar var pastorspar i Jungs baptistförsamling under 1954-55, alltså mycket tillfälligt. Jung ligger 1-2 mil från Lidköping. Vi flyttade sedan tillbaka till Stockholm 1957, efter att min far varit pastor i Mariestad under något år också.

Fotot nedan visar arenan.

 

 

Sparbanken Lidköping Arena


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Läsare

  Hej Stefan
  Saknar fortfarande en sammanfattning från kampanjen i Eskilstuna.
  Har ni sett något resultat? Hur har efterarbetet gått mm
  /Läsare

 • Stefan Swärd

  Jag har fått en rapport från pingstpastorn i Eskilstuna som är mycket positiv. Fortsatt samarbete mellan församlingarna, fortsatt skeende med människor som kommer till tro. Har dock inte fått några exakta siffror.