På söndag bröllopsdag nummer 46

Just nu befinner jag mig i Boviken norr om Skellefteå, i den stuga som min hustru har ärvt tillsammans med sin bror. De kommer från Skellefteå och är uppvuxna här i staden. Min fru har fortfarande släktingar i Boviken, bland annat två kusiner med familjer bor i området, och en kusin har en sommarstuga i området.

På söndag firar jag och fru Swärd vår bröllopsdag nummer 46. Hon är värd alla tänkbara hyllningar för att ha orkat med mig i 46 år. Bröllopsdagsmiddagen blir nog i Byske värdshus, eller gästgivaregården tror jag den heter.

Vi är kvar här kommande vecka och nästa torsdag, Kristi himmelsfärdsdagen håller jag predikan i gökottan, Boviken Skäret, 8.00 på morgon, välkommen om du finns i trakten. Ta med något att sitta på och fika. Arrangör är EFS i Boviken.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Inge

    Respekt och stort grattis till eran 46åriga bröllopsdag. Var rädd om varandra.