Recenserar i Dagen Linda Berglings nya bok om bön

Har under alla år haft kontakt med Arken i Kungsängen och Linda och Gunnar Bergling, det är framförallt Linda jag har haft kontakten med. Har alltid respekterat den själavårdsinriktade variant av trosförkunnelse som hon och Gunnar har stått för. Hon har vid flera tillfällen varit gästpredikant i de församlingar jag varit pastor för. Bland annat invigningstalade hon när vi invigde ombildningen av Brandbergens frikyrkoförsamling till församlingen Ichtys och tillfälligt hyrde en större gammal aula vid Fridhemsplan som gudstjänstlokal. Jag var också ute på Arken och förmedlade en hälsning då de invigde nya lokaler för drygt 10 år sedan, vi har haft kontakt vid olika gemensamma initiativ i Stockholm.

Har nu skrivit en recension i Dagen om Lindas nya bok om bönen. En mycket bra och instruktiv bok som kan rekommenderas. En länk till recensionen.

https://www.dagen.se/kultur/2021/02/28/bibelsprangt-och-pedagogiskt-om-bonens-kraft/


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Mikael Svensson

  Kan man få en kommentar från den falske profeten angående Vetlanda”incidenten”?
  Eller kommentarer på all skit som drabbar/at etniska svenskar p.g.a. invandringen först initierad av kristna och sedan socialister.
  Hata Trump och SD är Stefans första evangelium.
  Skit i resten.
  /Mikael Svensson

 • Micael Gustavsson

  Vänligen läs kommentarsreglerna. Kommentarerna skall ha med bloggposten ifråga att göra. Det här inlägget, liksom det mesta Stefan skriver, hade varken med Trump eller SD att göra.

 • Mikael Nyman

  Är ”trosförkunnelse” – jag misstänker att det är något i stil med amerikanska ”word of faith” – verkligen en sund kristen förkunnelse?