Nu jobbar jag med en ny bok

Jag har nämnt tidigare att jag planerar att ge ut en bok som är baserad på bloggtexter. Jag har nu bloggat i 12 år och skrivit tusentals bloggtexter. Tanken är att försöka summera de viktigaste debatterna, men också spegla vad som har varit viktiga texter från min sida som inte har debatterats. Senaste två åren har det mest av debatten flyttat över till Facebook men under en tolvårsperiod har det varit mycket intensiva debatter på denna blogg. Skriv gärna en kommentar om du har följt bloggen, och om det är specifika debatter som du tycker ska vara med i boken.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Andreas Holmberg

  Intressant att en bok alls behövs! Länge trodde man ju att det som finns lagrat på nätet – gratis och allt – saknade kommersiellt intresse. Men det finns uppenbarligen ett behov av sovring, av att plocka ut guldkornen, i nätets överflöd. Och då är ju en bok tack vare just sina fysiska begränsningar ett ganska vettigt redskap för detta, jfr Elsanders På väg. Dessutom kan en bok bli riktigt vacker om skickliga formgivare kopplas in.

  Hoppas bara att du får leva och ha hälsan ett bra tag efter publiceringen, så vi läsare och recensenter törs puckla på dej rejält – i de fall där du har fel! :o).

 • Stanley Östman

  Det som bör summeras i efterhand, det är med jämförelse sånger och texter som har tidlös bäring.

  Har du verkligen tidlös bäring, för att dina texter ska vara värda att ta till sig i efterhand ?
  Eller kan det tänka sig att du har högre tankar om det tidlösa än det är ?

 • Anna Kjellberg

  Hej Stefan! Jag följer din blogg med stort intresse även om jag inte bidrar i debatten. Jag uppskattar din samhällsanalys o klarsynthet. Att du orkar hålla god o saklig ton är beundransvärt med tanke på de kommentater som kommer emellanåt. Det skulle vara spännande att i din kommande bok få läsa om den politiska debatten i Sverige kopplat till invandring och integration och hur den har förändrats över tid, samt hur denna fråga hanterats inom svensk kristenhet.
  Mvh Anna