Kraftig kritik mot mitt blogginlägg om Trump

Det har kommit kraftig kritik mot mitt blogginlägg om Trump, från Daniel Forslund på Aletheia. Det har säkerts länkats vidare och kommenterats på Facebook också, en länkning har jag fått där men det mesta går nog mig förbi.

Nu har jag annat på gång att skriva den här veckan, har bl.a. skrivit ihop en ledare till Världen Idag i ett totalt annat ämne, som känns väldigt angelägen för mig. Den bör publiceras i morgon. Och jag hade tänkt lägga ut några blogginlägg om min nästa fas i mitt kristna engagemang. Så jag hade egentligen inte alls tänkt fortsätta debattera om Trump. Men någon form av kommentar bör jag ju återkomma till i Trump-frågan, men vi får se när det blir.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Mats

    Kommer dom sktiftlärda in i himmelriket?