Nu blir jag krönikör hos Dagen

Jag slutade som ledarskribent hos Världen Idag, under senare delen av november. Har varit ledarskribent där i nästan 10 år och krönikör på ledarsidan flera år innan dess. Fick ganska direkt frågan från Dagen att bli gästkrönikör under 2021 vilket jag tackade ja till. Dagen presenterar idag sina nya krönikörer. För min del var det roligt att få den möjligheten att fortsätta skriva i kristen press. Krönikörsrollen passar mig bättre än att vara ledarskribent, en mer friare roll än ledarskribenten som har en betydligt mer låst roll. De flesta av Dagens nya krönikörer är personer som jag känner väl. Här är länken till Dagens artikel.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Birger Thureson

  Kommer att följa dig med intresse i Dagens spalter.

 • wildwest63

  Ja, du tappar mig helt där. Dagen är experter på att låsa nästan samtliga artiklar och kräva betalt. Dessutom tillhör inte Dagen den kristna fåra där jag känner mig hemma.

 • http://www.andraget.blogspot.com Andreas Holmberg

  Arbetaren är värd sin lön. Du ska inte binda till munnen på oxen som tröskar, Wildwest. Tjuvläsare där :o). Jag kommer att känna mej mera hemma med Dagen nu när Stefan skriver där – men inte sluta läsa Världen idag fördenskull (de låser också alltmer alla intressanta artiklar,, men ledarartiklarna är öppna i båda tidningarna).

 • Anders Nordin

  Vi i Världen i dags läsare (drygt 30 år) kanske slipper ”Bileam” i framtiden – det vore ju en framgång…
  Har funderat länge, väldigt länge, mycket stämmer ju med det Swärd säger, ändå är det en hel del som är fel, ja rakt åt helvete!
  Har inte blivit riktigt klok på det där, men kom just på att tänka på profeten Bileam – där har du Swärd! Och många andra!

  wildwest63 är ett sanningsvittne, Enarsson likaså, tillsammans med ex. religionshatande etnologiprofessor Karl-Olov Arnstberg och några andra. Som ”fyrar i mörkret”! Sanningen kommer alltid att finnas med, trots all förljugenhet, det har Herren garanterat- för den som söker!
  Herren sätter ut ”fyrar” för Sanningens följare – ingen sanningens följare skall gå förlorad!