Viktigt budskap av Stakset

Ikväll har Sebastian Stakset och Heart of Evangelism lagt ut ett viktigt budskap. Det är en profetisk markering inför kommande år och en utmaning till hela kristenheten. Ett budskap om att nå de sargade och förlorade och hjälpa dem in i ett nytt liv. Det är inte staten och kommunerna som förväntas göra detta, det är församlingens ansvar. Problemen med missbruk och våld är värre än någonsin och vi kan göra en insats och bidra till förändring. Stakset ger en bra markering om en sund och bra variant av kristendom, för att undvika de kristna urspårningar vi ser en del tendenser till.

Du måste lyssna på detta.

https://youtu.be/C1IOfTPNasM

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399