Breaking news – nu är jag frisk från Covid 19!

Oerhört tacksam för alla som följt min sjukdomsprocess med covid 19 och alla förböner jag fått från kristna i hela Sverige.

Nu vågar jag påstå att jag är frisk. Senaste fyra dagarna har ork och krafter återvänt och det finns inte längre några corona-symptom kvar. Hosta och luftrör har normaliserats. Smaklökarna har normaliserats. Fysiska krafterna återvänder, mer och mer för varje dag. Den återstående medicinska behandlingen med blodförtunnande är nu färdig sedan ett par dagar, coronapatienterna får ju detta för att motverka att det bildas proppar i lungorna. Det är en anledning till varför så många avlider i sjukdomen.

Totalt var jag sjuk under 30 dagar, och behandlades med syrgas dygnet runt under 7 dagar, det var den kritiska sjukdomsperioden då det mänskligt sett skulle kunna gå hur som helst. Syrgasbehandlingen ges till svårt sjuka coronapatienter som inte klarar av att andas på egen hand, utan måste ha hjälp av syrgas. Nästa steg efter syrgasen är respiratorn, men då kan man inte andas alls, utan respiratorn tar över andningen. I respiratorn är man djupt nersövd – jag slapp respiratorn och det är jag mycket tacksam för. Överläkaren vid St Göran trodde att det skulle ta 2-3 månader innan jag blev helt frisk. Jag betraktar mig nu som frisk efter 30 dagar, jag tolkar det som kristen som Guds nådefulla ingripande som svar på förbön, för att förkorta sjukdomsprocessen.

Det har varit en dödsskuggans dal, som Psalm 23 i Bibeln talar om, men psalmen säger att Herren är med oss även i dödsskuggans dal, det har jag verkligen upplevt.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Tea Gustavsson

  Gott att höra att du mår bra igen!

 • http://www.andraget.blogspot.com Andreas Holmberg
 • http://www.andraget.blogspot.com Andreas Holmberg

  En lite nyare psalm (bara 106 år) följer här. Gott Nytt Kyrkoår! Och Gott Nytt Levnadsår, Stefan! Gud välsigne dej nu och alltid! http://adventspsalmer.blogspot.com/search/label/N%C3%A4r%20vinterm%C3%B6rkret%20kring%20oss%20st%C3%A5r

 • stefanswrd

  Tack Tea!

 • stefanswrd

  Tack Andreas!

 • GoranDuvenett

  Käre Stefan, jag tror att du inte vet hur det är att vara i Dödsskuggans dal. Jag har varit där i 3 år och du pratar om 30 dagar. Nu har jag fått beskedet att jag har blivit smittad av den lever jag fick för 8 år sedan. Sjukdomen kallas för ”Skelleftesjukan”. Egentligen heter den TTR – Amyliodios och den är dödlig. Du kanske inte vill att jag berättar om mina egna bekymmer på din blogg. I alla fall, GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

 • Peter Wallgren

  Har troligen själv haft Covid 19, lindrigt. Var hes och lite febrig i två dagar. Troligen kunde mitt immunsystem klara av det genom att min fru och jag hade lagt om kostvanorna sedan en tid tillbaka för att undvika den tarmläckage som är så vanlig med vår vanliga kost. Läs dr Gundrys bok ”Växtparadoxen” eller hans efterföljare ”Livslängdsparadoxen”!