Senaste bältrosrapporten och vad som är på gång

Nu har jag haft bältros i sex veckor. Senaste tre dagarna har det dock börjat ljusna, blivit lite bättre och nervsmärtorna har något dämpats. Mitt blogginlägg förra veckan lästes bland annat av en kristen intensivvårdsläkare som också är specialist på smärtlindring, med bred erfarenhet av att hjälpa bältrospatienter. Han har gett mig fantastisk vägledning via telefon, och också justerat medicineringen när det gäller smärtlindringen. Det har varit en stor hjälp, han har också bett för mig på telefon. Det är fantastiskt att se att lemmarna i Kristi kropp kan hjälpa varandra på detta sätt, jag får oftast hjälpa andra, men i denna situation var jag behov av hjälp.

Jag har inte feber och smittar inte så enstaka möten klarar jag av. I morgon kommer jag att träffa Sebastian Stakset och vi kommer också att tillsammans träffa ledningen för Frälsningsarmén för att samtala om samarbete framöver. Det blir också en träff i morgon för ledarskribenterna hos kristna dagstidningen Världen Idag.

Lördag-söndag kommer vi att mötas i styrelsen för Staksets organisation, Heart of Evangelism. Vi ska hålla till hos Janne Lund i Tibro så jag åker med Sebbe till Tibro på lördag morgon. Mycket spännande saker på gång.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399