Hälsning från födelsedagen

Halva världen vet ju om att man fyller år i dag genom Facebook. Min fru befinner sig i Norge och passar barnbarn. Är hemma själv, så det blir inget firande alls idag. Förmodligen lite firande på lördag med det barnbarn som vi har i Stockholm. Nu mycket bättre från bältrosen men känner av den en del fortfarande. Ska fira födelsedagen genom att vara med på sammanträdet i Östermalms stadsdelsnämnd under hela kvällen. I Stockholms stad regerar ju de fyra allianspartierna tillsammans med Miljöpartiet, så mina ”regerande” kolleger i detta fora är en massa moderater under utmärkt ledning av Andrea Ström, några liberaler, några centerpartister, några miljöpartister och jag som företräder Kristdemokraterna på Östermalm. Vi är glada över att både äldreomsorgen och förskolorna fungerar bra på Östermalm, och parkförvaltningen och mycket annat.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399