Här är lösningen på gängkriminaliteten – var med och hjälp till

Vad vi ska göra åt gängkriminaliteten är största frågan inom politiken just nu. Hårdare straff och mer fängelser tycks vara standardsvaret.

Som kristna har vi ett annat svar – det är frälsning och omvändelse. Sebastian Staksets bok är ett fantastiskt vittnesbörd om en gängkriminell på högsta nivån som har upplevt just detta, frälsning och omvändelse.

Nu gör Sjöbergs förlag en jättesatsning på att sprida Sebastians bok till 130.000 hushåll i södra Stockholm. En bok inklusive porto kostar 12,50. Du kan vara med och bidra och hjälpa till med detta. Nedan finns all info om hur du kan stötta detta projekt.

 

https://www.sjobergsforlag.se/kampanj-stockholm

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Erik

  Det är jättebra att ni vill sprida evangeliet! Men menar du att man skall man låta (gäng)kriminella röra sig fritt tills de omvänt sig? Evig frälsning och tidsbegränsade straff utesluter inte varandra.

  Vilket svar hade Jesus? Talade han emot de straffsatser som romarna och judarna lagstadgat?

  Det är din och dina likars naivitet inför migration och integration som har bäddat för mycket av den kriminalitet vi har i samhället idag – och som nu tom Stefan Löfven inte längre kan förneka. När skall du erkänna sambanden?

 • Tord Ivarsson

  Utgångsläget är ju att vi i Sverige har radikalt lägre bestraffning för grova mordbrott och andra hemska dåd, än i flera jämförbara länder.
  Man kan inte bortse från att lättare påföljder, inte i stor grad avskräcker presumtiva brottslingar från en kriminell karriär. Jag menar då att även den svenska rättspraxisen, har del av skulden till att unga människor (likt den där mordpatrullen) förstör sina liv då de går ut i mörkret.
  Om det är sparsamhet (färre fängelser) eller något sorts lättsinnigt experiment med minimala bestraffningar, så är säkert justering uppåt av påföljderna, en del av lösningen.