Bältros

Senaste dagarna har jag blivit påmind om kroppens förgänglighet. Mitt stora hopp som kristen är uppståndelsen, våra befintliga kroppar är lagda under förgängelsen och har sina skavanker. Har haft intensiva smärtor sedan i onsdags natt i hjärtområdet, åkte in till St Göransakuten i fredags och de hittade inte något fel på mig. Åkte in igen natten mellan söndag och måndag, och då upptäckte de att bältros brutit ut i hjärtområdet. Det drabbar ju främst personer över 50, och är en hudsjukdom, men det gör förskräckligt ont. Så jag har varit lite däckad några dagar men har fått medicinering för detta och det går över mänskligt sett, men kan ta ganska lång tid i värsta fall. Men  alltid skönt att veta vad man har för sjukdom, då kan också bönerna blir mer tydligt definierade. Att bara gå omkring och ha jätteont i hjärtat är ju inte så kul om man inte vet vad det beror på.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • David Sollentuna

  Önskar dig allt gott, Gud välsigne dig.

 • kjell

  Har barnbarnen vattkoppor, för det är väl samma virus?

 • http://www.andraget.blogspot.com Andreas Holmberg

  Ja, bältros är värre än det låter. Uschiamej! Har haft det så jag vet. Bra att det är huden iaf – och inte hjärtat. God bättring!

 • wildwest63

  Min far hade det förra våren. Det kan ta ett tag. Men det går över. Man undrar ibland varför allt händer, jag är full av frågor då jag tar hand om mina gamla föräldrar numera och knappt kan lämna huset. Ovanpå det corona, så man smyger som en spanare in på ICA en kvart innan stängningsdags.

  Precis innan jag loggade in här bad jag Jesus enträget om att komma tillbaka. Världen blir inte roligare, snarare oroligare. Ber för dej att du snart känner dej bättre.

 • https://nyttliv.home.blog Tony Malmqvist

  Önskar dig snar bättring!