Farväl Norge

Jag och hustrun har tillbringat senaste fyra veckorna i Norge, inte helt och håller semester, men en hel del. Visst distansarbete har förekommit. För att få besöka vår dotter i Bergen med familj, krävdes 10 dagar i karantän på plats i Bergen och därför blev det så länge som fyra veckor. Denna sommar har varit mycket speciell på grund av mötesförbuden och coronarestriktioner. Träffade Rolf och Gerd i Bergen, de gick samtidigt som mig på Betel-Institutet i Orsa åren 1972-73. Vi pratade om gamla minnen.

Just nu är vi och besöker sonen i Oslo, och rullar hem till Sverige i morgon. Farväl Hardangerfjorden, farväl Trolltungan, farväl Oygaarden, farväl Hardangervidda , farväl Akers älv, detta oändligt vackra Norge – ser fram emot att snart få se dig igen.

Intensiva veckor med barnbarnen, det är high-speed som gäller. Men bra för matchvikten.

Livet börjar som vanligt denna vecka. Ser fram emot kommande helg då vi samlas i styrelse och medarbetare för Sebastian Staksets organisation Heart of Evangelism. Tid för bön, gemenskap, lyssna på Gud och finslipa strategin inför fortsättningen. Coronan har ju pausat en hel del, men vi har försökt hitta nya öppningar bland annat via podd och youtubegudstjänster.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399