Nya utmaningar med Sebastian Stakset

Det händer mycket spännande kring Sebastian Stakset och hans missions- och evangelisationsorganisation ”Heart of Evangelism” just nu. Eftersom stora möten inte är möjliga just nu har verksamheten i stor utsträckning flyttat ut på nätet med gudstjänster som sänds via nätet, en ny podd som kallas för ”Helt ärligt” m.m.

I morgon sänds youtubegudstjänsten med temat ”Vägen ut ur gängkriminalitet och kokainmissbruk”, här är länken.

Den nya podden har haft Ola Rapace och Sanna Lundell som gäster de första två sändningarna. Länk till sändningen med Sanna Lundell här.

Du som redan är kristen och Jesustroende får gärna be för dessa sändningar att Gud ska använda dem för att sprida det underbara befriande budskapet om Jesus Kristus. Han kallar människor från mörker till ljus, från hat till kärlek, från konflikt till försoning, från ångest till glädje. Evangeliet om Jesus Kristus är de goda nyheterna. Uppmana gärna andra kristna du känner att be för dessa sändningar som fortsätter varje vecka, många tusen nås av dessa budskap.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399