Spännande dagar

Jag har varit utsatt för en bombardemang av välsignelser senaste dygnet efter att det offentliggjorts i söndag att jag blir ordförande för Sebastian Staksets missions- och evangelisationsorganisation Heart of Evangelism. Både tidningen Dagen och Världen idag har uppmärksammat det. Många har hört av sig och välsignat, man tror att detta är både bra för mig och för Sebastian och Heart of Evangelism.

Även satirkontot Svärden Idag välsignar och som rätt har uppfattat den imageförändring jag behöver göra för att passa in i detta uppdrag. Det blir numera träning på gym för att bygga upp musklerna, vissa tatueringar, träna mig på att prata Rinkeby- och Kärrtorpssvenska, alltid bära keps bakåtvänd, alltid ha på mig träningsoverall och ständigt bära en skottsäker väst ifall någon av Sebbes gamla kompisar får ett återfall i det gamla syndalivet.

Ni vet de klassiska Paulus-orden, att vara jude för jude och grek för greken.

 

View this post on Instagram

#youRnext

A post shared by Svärden idag (@svardenidag) on


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399