Möt bloggaren live i Örebro nästa helg

Just nu ligger jag hemma i sängen och är rejält förkyld. Det känns delvis riktigt skönt, några dagar av rejäl vila. Men jag har inte träffat någon som varit på semester i norra Italien, inte träffat någon från Kina senaste veckorna, och inte heller någon som varit i Iran, så jag har inte drabbats av Corona.

Vill bara nämna om att nästa helg 14-15 mars kommer jag att vara i Örebro hela helgen. Under lördagen har vi årsmöte för Svenska Evangeliska Alliansen i Pingstkyrkan i Örebro, på kvällen blir det ett offentligt möte i Pingstkyrkan då Olof Edsinger kommer att tala. På söndagen predikar jag hos EFS i Örebro, i Sörbykyrkan klockan 11.00. Jag kommer att ha med mig mina böcker, och vill man få en signerad bok till ett mycket bra pris så är det ett bra tillfälle.

Vill du möta bloggaren live och bor i mellansverige så är nästa söndag i Sörbykyrkan ett tips.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Irma Nilsson Bergström

    Tack men samma helg är Lars Enarsons bönehelg. Mycket viktigt.