Bra Thomas Idergard

Underbart med Thomas Idergard som står upp för en kristen klassisk syn angående det ofödda barnets människovärde, även när det blåser en så kraftig motvind i den frågan, som det gör i Sverige.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • kjell

    Vad är klassisk kristen syn på barn som kommer till genom våldtäkt och eller incest, det är ofta naturligt att kvinnan är osäker och då drar det ut på tiden innan någon anmälan görs, skall en kvinna tvingas föda ett barn efter en våldtäkt?
    Våldtäkter har ökat med invandringen, kvinnor vågar inte gå hem efter jobbet det enda sättet att minska detta verkar vara att låsa in sina kvinnor, detta kan drabba din familj, hur ställer du dig till det.