Iglesia Ichtus och nu bär det av till Martin Luther King dagen i Hassela

Den här veckan kommer jag att predika på söndag klockan 11.00 och 16.00, 20 januari, hos latinamerikanska församlingen Iglesia Icthus som hyr in sig hos Adventskyrkan på Olof Palmes gata i Stockholm. Jag tror att förkunnelsen på söndag kommer att handla om att leva av Guds ord, att skapa hunger efter Guds ord, hur vi som kristna kan leva i Guds ord, och den frukt som det skapar i våra liv.

Martin Luther King, Jr..jpg

På måndag bär det  av upp till norra Hälsingland. I samband med Martin Luther King-dagen kommer jag att tala hos Svenska kyrkan i Hassela/Bergsjö på måndag 21 januari klockan 18.00. Det blir ett ekumeniskt arrangemang då kristna i allmänhet i norra Hälsingland bjuds in. Finns du i den delen av Sverige är det ett bra tillfälle att möta bloggaren live, jag har också med mig av mina böcker för signering. Ett bra initiativ att uppmärksamma Martin Luther King dagen, i USA är det mycket uppmärksammat och till och med en helgdag. Martin Luther King fick Nobels fredspris 1964 och blev mördad 1968. Han var baptistpastor som blev den ledande profilen i amerikanska medborgarrättsrörelsen på sextiotalet. Ska försöka berätta om Martin Luthers Kings insats och liv, och hur vi kan verka för icke våldets lösningar för människors befrielse.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399