På väg till Vänersborg

Nu är jag på väg till Vänersborg. Tisdagen blir det styrelsemöte för New Wine Sverige. Onsdag kväll börjar konferensen där jag medverkar vid flera olika tillfällen. Senaste veckan har jag laddat med att tillsammans med hustrun leverera högkvalitativa barnpassningstjänster till västra broderlandet, d.v.s. vi har haft förmånen att få passa två förtjusande små norskor  som vi dessutom är morföräldrar till, under fyra dagar då föräldrarna var på bröllop i Italien.

Min senaste ledare i Världen Idag handlade om sekter i kristna sfären. Utgångspunkten är Knutby men jag pekar på att de osunda tendenser som en sekt är, kan uppstå i alla tänkbara kristna sammanhang.

Räknar med att blogga flera gånger denna vecka, det kan bli intressanta saker.

Lördag kväll bär det hem till Stockholm igen, och på söndag bär det av till en ny Almedalsvecka. Där kommer jag att jobba som konsult, men också medverka i flera av de seminarier och events som anordnas av kristna organisationer.

  • Claes sjödahl

    Kom ihåg att andas och njut av sommaren. Stressa inte. Guds glädje till dej Stefan.