Utspel med anledning av folkomröstningen på Irland

Har ägnat senaste 12 dagarna åt semester i Spanien, har fått låna ett hus av en släkting, så jag och hustrun har varit här i 12 dagar men är nu på väg hemåt igen. Har varit härliga dagar av vila och rekreation, att ladda batterierna på nytt. Närmaste månaden blir intensiv, med en missionsresa till Litauen kommande vecka, därefter barnvakter i Bergen Norge i en vecka, medverkan och engagemang i samband med New Wine-konferensen i Vänersborg veckan efter midsommar, och därefter bär det av till Almedalsveckan som innebär medverkan i flera kristna events och allmänt konsultarbete.

Senaste dagarna har jag och fyra andra pro Life-företrädare skrivit en artikel i allmänna media om folkomröstningen på Irland och kritiken mot pro Life-rörelsen som riktats på grund av detta. Har skrivit tillsammans med läkaren Tomas Seidal, Monika Severin som efterträtt mig som ordförande för Ja till Livet som nu döpts om till Människovärde, Cecilia Björfjell som är redaktör för Liv och Rätt och Per Ewert, direktorn för Claphaminstitutet. Man kan gå in och rösta om man håller med skribenterna eller inte.  Här är länken till artikeln.