Till Göteborg kommande helg

Kommande helg lämnar jag världen innanför Stockholms tullar och beger mig ut på landet, närmare bestämt till Göteborg. Vi har Svenska Evangeliska Alliansens årsmöte som i år kommer att hållas hos Tabernaklet i Göteborg, det blir också ett offentligt panelsamtal med delar av SEA:s styrelse och ledning i samband med detta. Söndag förmiddag predikar jag hos Mölndals pingstförsamling. En möjlighet att möta bloggaren live, och jag har också med mig lite av mina böcker för signering och med betydligt lägre pris än om man beställer dem via nätet.

  • Stanley Östman

    Allvarligt talat: Kommer man från Sveriges största sameby så ska man vara försiktig med att kalla Göteborg för landet…
    Iofs har infödda Göteborgare lillebrorskomplex från byn vid Sveriges baksida & fyller lokaltidningen näst intill enbart med lokala företeelser…
    En läktare med Hammarbysupportrar är nog illa klämda här, mer än Jimmy Åkessons falang. Så ta det vackert. För en Göteborgare är allt norr om Borås landet. Det har tagit lång tid för en norrlänning att acceptera det… men vill man få en Göteborgare ur balans, så kan man säga: ”Jag tycker Stockholm är en vacker stad” – är de artiga så blir de tysta. I annat fall så får man backa ett par steg.
    Ett annat sätt att få ”goa gubbar” ur balans numera är att berömma den fina avenyn och de trevliga gatustråken… – märk väl att då kan det bli surt igen om ”västlänken” kommer på tal och att Göteborg ska grävas upp och förtätas som det vackert heter för de beslutande.