Livet som morfar-farfar

Sedan några år tillbaka lever jag ett nytt liv. Är morfar till dessa två unga norska damer. Min dotter gifte sig med en bergensare för en del år sedan, så de får växa upp i Bergen i Norge. Har varit där senaste veckan och varit assisterande barnserviceassistent. Ägnat mig åt att transportera till och från ”Barnehagen”, leka kurragömma, laga mat, klä på, klä av, sussa, leka, leka med lego, bära, lyfta, springa och mycket annat. Min äldste son har ju också fått barn i höst så nu är man också farfar.

Bilden visar när vi handlar i Lagunen i södra Bergen.

IMG_1997 - kopia

  • https://heltapropa.wordpress.com/ Tony Malmqvist

    Förr sa man det är på barnen det syns att man har blivit äldre. Vad ska man säga nu då? :-) Hur som helst är det en enorm glädjekälla med dessa små älskade barnbarn. Själv har vi hela 9 st att roa oss med ibland.