Stefan Swärd

Allt mellan himmel och jord

Det var ju en omfattande debatt i vintras om Adam och Eva var historiska personer, och den här bloggen blev något av debattens centrum, även om den fördes på ett antal olika arenor.

Min ambition är att försöka sammanfatta debatten, den svällde ut så våldsamt i vintras, så jag han helt enkelt inte läsa alla texter som skrevs. Försöker nu på semestern att gå igenom materialet och försöka skriva något, inte minst för att kunna dra några slutsatser för min egen del.

Jag anser att frågan är helt avgörande, och har en avgörande betydelse för hur vi presenterar hela frälsningshistorien.

  • Slimebeast

    ”Jag anser att frågan är helt avgörande, och har en avgörande betydelse för hur vi presenterar hela frälsningshistorien.”

    Glädjande ord.Subscribe to Stefan Swärd