Nu är jag i Vänersborg

Anlände i Vänersborg mitt på dan i går för att vara med på New Wines konferens. Under tisdag eftermiddag hade vi styrelsemöte för New Wine. Kyrkoherde Hans Wolfbrandt från Lysekil har tagit över ordförandeskapet i styrelsen efter Daniel Norburg. Utmärkt då Hans är både mycket andligt klarsynt, lever i en profetisk medvetenhet, samtidigt som han är pragmatisk och jordnära i sin framtoning. Något som präglar New Wine. Vi har stor förväntan inför konferensen med fler förhandsanmälningar än någonsin. Guds folk i Sverige behöver konstant påfyllning av Guds kraft, Guds liv och mötet med Gud som bryter otrons och misströstans makt.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Ulrika

  För mig påminner New Wine om en Indiana Jones-film. Alla jagar runt efter ”kraften” hela tiden.

  Eller om Fiskfiléernas…ursäkta…Filistéernas kap av Arken för att de delvis ville åt den kraft som de inbillat sig bodde inuti Arken. Så släpade de Arken till sitt Fiskgudatempel…

  Det är det ena.

  Det andra som New Wine påminner om är de danska sjukhusen som ”botar” människor genom healing. Jag snackar om NW, s helandeskolor. Man tror sig kunna lära sig att utföra Guds verk. Falska under och tecken för att bedra så många som möjligt. Helst från de egna för de icke-troende har ju ännu ändå inte vunnits.

  Önskar påminna om att Jesus botade sjuka för att visa VEM som har MAKT att FÖRLÅTA SYNDER:)

  Fär den som tycker att jag tjatar så är det inte för dig jag skriver utan för den nyfrälsta och ärligt sökande.