Vad katoliker och protestanter är överens om

En mycket bra text av Peter Kreeft om vad katoliker och protestanter är överens om. Läs den om man ska försöka få sans och besinning i denna debatt.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • MyTwoCents – aletheia.se

    Ha, ha. Satt halva dan och försökte komma på vad Feffe o Patriks grupp hette. Var själv med vid något tillfälle och körde Johnny B Good. Men nu är det bäst vi slutar snacka minnen innan vi får på nöten av moderatorn. Han har ganska hårda nypor när han sätter den sidan till :-)

  • Micael Gustavsson

    Jag kan ha överseende, ifall jag får en förklaring, inte bara svar av typen ”man måste ha varit med för att förstå”. Själv måste jag väl snart ge Stefan en förklaring om varför detta får fortgå. Jag anar ytterligare en Aletheia sammansvärjning:-)