Spännande ledardag i Citykyrkan Stockholm onsdag 9 april med RT Kendall

Citykyrkan i Stockholm inbjuder till en ledardag onsdag 9 april. Gästtalare blir R.T. Kendall från USA och England som är en välkänd internationell profil som stått upp för Ordet och Anden under många år. Dagen har som särskilt tema att hålla fast vid grunderna i evangeliet. Heligt evangelium – helig eld, blir temat.

Paul Orlenius, föreståndaren i Citykyrkan, säger följande om denna dag: ”Heligt Evangelium har allt sedan inkarnationen utsatts för förtryck och förvanskning, och så även i vår tid. Därför behöver vi komma tillbaka till grunden i Guds Ord och det budskap som överlämnats till oss. Som ledare är vi satta att vårda det som har blivit oss givet och att predika Evangeliets hemlighet med full frimodighet. Helig Eld är den givna kraften i våra liv som förmedlar ett Rike som inte består i ord utan i kraft. Men även den rena, sunda och livgivande kraften i den Helige Ande förvanskas, och vi kan lätt bli skygga och ursäktande. Vi som ledare, församlingsbyggare och Guds Rikes bärare kan inte reducera Evangeliet om riket till bara ord och teologi, Jesus har döpt oss i Helig Eld för vår tid.”

John Derneborg från Vänersborg och Daniel Alm från pingstkyrkan Västerås kommer också att medverka. Själv medverkar jag i en panel tillsammans med Magnus Persson, Carolina Torebring och Anders Gerdmar, under ledning av Dan Salomonsson.

Det börjar 9.30 och håller på hela dagen inklusive kvällen. kostnad blir 450 kronor men då ingår både lunch och middag och kaffe.

Så här ser RT Kendall ut, han är en välkänd profil i internationella kristenheten, är dock osäker på om han har predikat i Sverige tidigare. Inte vad jag minns. Men kanske någon som vet?

th.

Man anmäler sig till Citykyrkan via www.cks.se/anmalan.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • http://www.andersgerdmar.com/ Anders Gerdmar

    RT Kendall är bland de bästa predikanter jag hört! Bibelgrundad och profetiskt knivskarp!