Ny ledare om Ukrainakrisen, försvarspolitiken och NATO-medlemskap

Har en ny ledare i Världen Idag idag, som tar upp om Ukrainakrisen och svenska försvarspolitiken.

Jag gör där ett ganska kontroversiellt uttalande. Jag ställer mig bakom Kristdemokraternas krav på en utredning om NATO-medlemskap.

Jag vet inte om det finns andra kristna ledare i Sverige som sagt något sådant, men jag kan tänka mig att risken är relativt stor att jag hamnar i blåsväder.

Jag är inte helt ovan vid detta.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Berndt Isaksson

  Det är väl annars ett Folkpartikrav. De har drivit den frågan i alla tider; att Sverige ska gå med i NATO. Nu har kristdemokraterna hakat på Folkpartiet, om rätt ska vara rätt.

  Berndt

 • Klaus Seigel Andersson

  Lite svårt att se en ”kristen koppling” till sådana frågor. Det finns nog ett spektrum av positioner där.

 • Hannu Ruokola

  Djupast är det så, betyder Sverige något för oss? Jag kan bara säga, att varje tänkande människa får något att fundera över, när Sverige satsar 400 miljarder på invandringen och en tiondel ,40 miljarder, på försvaret.
  Bland kristna och andra blir det flera, som vill försvara vårt land på alla sätt och därför man röstar på det enda riktiga alternativet till det politiska etablissemanget, Sverigedemokraterna. Det blir flera och flera bland kristna, som har genomskådat falskheten, som har levererats från den politiskt korrekta makten.

 • Micael Gustavsson

  Hannu Roukola, vad baserar du dina siffror på?