Nya attacker och seger över frestelser

I måndagskväll hade vi ledar-kickoff i Elimkyrkan med Andreas Nielsen från Hillsong som gästtalare. Mycket inspirerande undervisning för oss om att vara en församling som konstant vinner människor för Jesus. Andreas har något unikt att bidra med till hela svenska kristenheten om att vara en församling som är välkomnande och konstant bjuder in människor till Jesus. Och som mobiliserar hela församlingen i det uppdraget.

Idag hade jag och Karin Norburg från Elim möte med Hillsongs ledning om det samarbete vi har om lokaler i vår kyrka. Ett bra och konstruktivt möte.

Men om du ska bryta ditt sockerberoende och hitta en mer sund livsstil, så bör du akta dig för denne man, Andreas Nielsen. Han försökte intensivt att locka i mig en stor bulle med massa socker på, men även denna gång kunde jag stå emot i frestelsens stund.

Så om du går på sockerdiet, akta dig för denne man:

 

andreasnielsen1


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Birgit Hedström

    ”WANTED!”

    Toppagenten XXXXXX B-)