378.000 bloggbesök under 2013

Jag har haft 378.000 besök totalt på denna blogg under 2013 mot 330.00 året innan, så det innebär alltså en ökning av läsandet med 15 procent under 2013.

Ska försöka fortsätta ligga i detta år med bloggandet, blanda stort och smått, kritiskt granska både kyrkans och teologins utveckling, men inte som en gnällspik, utan som försöker hitta konstruktiva vägar framåt.

Ska också försöka kommentera både händelser och debatter både inom kyrkan i stort och i samhället, ur ett kristet-bibliskt perspektiv.

Min ambition är nog också att börja vara lite mer profetisk under 2014, och mer släppa fram den sidan av mitt liv även i bloggsfären.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Robert Lindberg

    Gött! Jag tycker personligen att det skulle vara välkommet med Stefans dagliga (eller veckovis) nyhetsbrev som man kan registrera sig på via mail, och som kommer info om på Twitter och Facebook etc.Gärna med koppling till ledare i Världen idag och aktuella predikningar. Men behöver inte vara det.
    Allt gott!

  • Janne

    Tittar in lite då och då. Tappar lite lusten ibland när jag märker att det blir reklam antingen för en speciell bok, (som ändå inte ger något bra svar) eller lockbeten, för att man ska läsa bloggen. Känns inte helt förtroendeingivande. Lätt att fastna i traditioner eller måla in sej i ett hörn, så att man inte kan modifiera sin ”sanning” pga prestige.
    Hoppas på ett ärligt och sanningssökande 2014 på denna blogg.