Laddar för söndagens predikan

Nu laddar jag för Elimkyrkans celebrationgudstjänst söndag eftermiddag kl. 16.00 då vi hyr in oss i Korskyrkan medan vår egen kyrka håller på att renoveras.

Ber om ett profetiskt ord för 2014, jag har det på gång. Det känns som att Gud talar. Det fräscha profetiska tilltalet är av stor betydelse för utvecklingen i en kristen församling.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • gäst & främling

  När jag var ung användes ånglok,när det stannade på stationen så blev det ett välldigt väsen från loket, men när tåget började gå så blev det tyst för att ångkraften vändes inåt

  Jag hoppas att församlingarna under 2014 låter Guds kraft gå inåt, och bli till frukt och flöda fram i uppbyggande ord och gärning för Guds rike.

 • Robert Lindberg

  Jag tänkte passa på och tacka för en bra predikan som handlade om församlingsgemenskapen och hölls av den kvinnliga predikanten i er församling.

  Angående detta blogginlägg. Bra Stefan! Det stämmer, inget från oss själva kan ändra på utvecklingen i församlingarna och Kristi Kropp. Släng alla frågeformulär där vi frågar medlemmar och andra vad som ska få dem komma på gudstjänst. Be istället om profetiskt tilltal från Gud och om att den helige Ande leder församlingen.

  John Wesleys ord är värda att ta vara på:

  “Catch on fire with enthusiasm and people will come for miles to watch you burn.”

  ”When you set yourself on fire, people love to come and see you burn.”

  ”I am not afraid that the people called Methodists should ever cease to exist either in Europe or America. But I am afraid lest they should only exist as a dead sect, having the form of religion without the power. And this undoubtedly will be the case unless they hold fast both the doctrine, spirit, and discipline with which they first set out.”

  “The Bible knows nothing of solitary religion.”