Program och info om event i Göteborg 17 december

Här är en länk och programmet vid stora ”försoningsdagen” i Göteborg 17 december. All info finns på Equmeniakyrkans hemsida.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Daniel

  Tack för länken, kommer.

 • Daniel

  Stefan, vore intressant att höra lite vad du tänker om det här;

  http://www.tmstrangefire.org/

  http://www.premierradio.org.uk/listen/ondemand.aspx?mediaid={FF815C8C-BB32-4E64-95A1-41E264729C4A}

 • Daniel
 • Daniel

  Fungerar inte länken så är det hur som helst det senaste programmet i Unbelievable Premier Christian radio

 • Stefan Swärd

  Daniel,
  jag har hört talas om detta. Jag får se om jag får tid att titta på det. Jag förordar ju en karismatisk kristendom eftersom det är detta Bibeln talar om. Men jag är inte någon naiv karismatiker. Att det finns stolligheter inom karismatisk kristendom har jag sätt alltför många exempel på. En problematisering där man inte slänger ut alla barn med badvattnet tycker jag är OK.
  Stefan Swärd

 • Daniel

  Håller med om din inställning, däremot visste jag inte att det fanns en så stark rörelse inom evangelikal kristenhet som ifrågasätter så mycket av karismatiken. Men efter att ha lyssnat en del på föreläsningarna så är det tydligt att denna reformerta evangelikala ådra drar en väldigt radikal gräns kring vad som är kristet alls. Katoliker hör definitivt inte dit bland annat. Men det är kanske en amerikansk diskussion, vi har väl inte så mycket karismatik alls varför avarterna är än mer sällsynta.