hälsning från Warszawa

Har haft kontakt med Roland Spjuth och han är på väg till USA och ska vara där några veckor, så han har inte möjlighet just nu att skriva ett nytt gästblogginlägg. Jag hoppas dock att han ska kunna göra det inom några veckor.

Här i Warszawa går FN-förhandlingarna mycket trögt. Man bör dock komma  ihåg att det händer ganska mycket runt om i världen när det gäller att ställa om energisystemen i en mer hållbar riktning. Kina ligger i särklass i världen nu när det gäller förnybar energi, och USA har minskat sina utsläpp med 12 procent under senare år, så det är inte helt kört. Men om man bara lite tror på klimatforskningen så görs det alldeles för lite.

För övrigt. Noterar att Niklas Holmefur blivit ny rektor på Örebro missionsskola. Ett bra val. Jag har bara något lyssna på Niklas eller läst något av honom, men det lilla jag har hört har varit förtroendeingivande.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399