Tack Alfred Nygren för uppvaktningen

Jag föddes på Lidköpings BB 22 oktober 1954. Min parhäst och kollega stridshingsten Alfred Nygren från Vargön har dagen till ära skickat ett videoklipp som jag inte kan annat än visa för bloggläsarna, det känns som en stark profetisk smörjelse, och jag vet att Alfred nu håller på och föder fram de nya New Wine-sångerna. ”Ingen kan blogga som han” sjunger han, man är riktigt rörd över denna broderskärlek och uppskattning, så det är verkligen en stor utmaning att bevara ödmjukheten när man lyssnar på Alfred.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Tea Gustavsson

  Grattis Stefan! En slående beskrivning av dig :-)

 • Gunnel

  Grattis Stefan, men kalla dig inte novis, för då blir jag det också. Jag fattar dig bättre än en del andra, som också gör det värre för mig.

 • Roger Gustavsson

  ”En rund liten herre, som gör allting värre”. Kanske handlar greppandet av denna lyrik om genre, precis som viktigare texter som dryftats inom detta forum. Ja här fordras nog en djupare analys och en vidare kontextualisering än vad jag mäktar med. Ska man
  se Stridshingsten som pseudosatiriker eller borde Svärdet tolkas i ljuset av
  Aristoteles tanke om att både modet och besinningen är förtjänster hos de
  irrationella delarna av själen? Eller tar sig panegyrismen i en förment
  postmodern tid dessa uttryck. Och underliggande, är detta det ultimata tecknet
  på att de båda (och nu menar jag inte Aristoteles) är på väg emot Rom… eller möjligen, mot Söderstadion? ”Vad man inte kan tala om, därom måste man tiga” var det någon som menade, varför jag stannar här, bortsett från ett viktigt tillägg: Grattis Stefan!

 • Eva Gustafsson

  Håller helt med, :-)! Särskilt det där med panegyrismen. Och det där med Grattis, Stefan!