Spännande uppdrag – moderatstämman, FN-konferens och barnvakt

Som pastor tycker jag att det är viktigt att man rör sig en bra bit utanför kyrkan. Man måste åka ut på havet för att kunna fiska, församlingen är hamnen, där fångar man inte fisk.

Den här veckan kommer jag att jobba med Moderaternas partistämma i Norrköping och är bland annat inbjuden till mingel med Statsministern, finansministern och andra i partiledningen. Ska försöka ordna en inbjudan till någon av dem för utfrågning i Folkungakyrkan.

Jag ska också jobba med FN:s klimatkonferens i mitten av november, som blir i Warszawa denna gång.

Jag har också bokat in att vara assisterande barnvakt åt barnbarnet tre dagar i december. Hon är vid den tidpunkten nästan tre månader. Sedan kommer hon hem till morföräldrarna under jul- och nyårshelgerna. Det sistnämnda uppdraget känns känslomässigt allra mest intressant.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399