Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • WO

  Nog skulle d stå ”avgörande” (?)

  Får läsa om nån timme när tidningen ramlat ner i lådan 😉

 • Nils

  Stefan – du missar viktiga aspekter…

  Som t.ex. hur den koptiska kristna kyrkan ser på sina förutsättningar:
  http://www.jpost.com/Middle-East/Egypts-Coptic-pope-Things-will-get-better-326044

  http://www.jpost.com/Middle-East/Putins-warns-US-against-carrying-out-military-strike-on-Syria-325918

  Säga vad man vill om Putin, men med nuvarande situation för ursprungsbefolkningarna & de kristna som reduceras i katastrofal omfattning i dessa bibliska områden, så är det anmärkningsvärt med det officiella ”kristna” västs förhållningssätt till sina bröder & systrar –
  Däri har Putin starka poänger då han försvarar de ortodoxa kristnas rättigheter & belyser deras situation.

  Till skillnad mot USA som likt vanligt har John Wayne som förebild även i stormaktspolitik – skjut först & fråga sedan.

  En mycket väl insatt judisk företrädare skrev nyss en tankvärd artikeli Dagen:

  http://www.dagen.se/opinion/debatt/arabvarldens-kristna-rensas-ut/
  tyvärr så är det få kristna ledare som står upp för de kristna i Mellersta Östern.

  Är det det judiska folkets ansvar att värna den kristna minoritetens intresse… medans de pk-korrekta kristna i Sverige är instämda i ovationskören för Obama ?

 • Leokvast

  Hur ska det gå för de ca 1,5 miljoner kristna som finns eller fanns i Syrien, när islamisterna tagit makten? Redan nu hör vi förfärande beskrivningar om hur kristna som vägrar att omvända sig till islam, kallblodigt avrättas av islamistiska rebeller.

 • Birgit Hedström

  Det är dags för oss kristna i Sverige (ytterst hög tid!!!!), att vakna upp över våra bröder och systrars situation i Syrien( och för övrigt i många andra länder också för den delen). Jag har en vän från Syrien vars släkt är instängda där i Syrien utan möjlighet att på ett säkert sätt kunna lämna landet. Hon berättade för mig häromdagen om sin vän som för några veckor sedan tillsammans med en grupp blivit lovade att få hjälp att fly via en buss som ordnades för transport. Allt visade sig vsrae en djävulsk fälla!!! Föraren körde istället gruppen rakt i famnen på rebeller som tog 16 barn SEXTON!! barn för att döda. barnen och barnens organ säljs sedan vidare. Min kompis väninnas ena barnbarn tillhörde denna grupp av barn som kidnappades för att sedan föras vidare till slakt

 • Ulrika

  Birgit,
  Vad tror du om att vi bestämmer en tid i dag eller i morgon som alla som läser ditt inlägg och det här svaret vänder sig till Gud om en bön för Syriens barn, främst, kan jag tänka eller det som väcks inom var och en när det gäller Syrien.

  Bestäm en tid du, om det inte funkar för alla då kan man inleda en stund innan eller avsluta en stund efter. Sedan ska vi vara väl medvetna om att Gud hör även den ”splittrade bönen” i rusningstrafik osv.

  Ska vi samla oss, var och en på den plats vi befinner oss, i den här bönen?

  Säg en tid.

 • Birgit Hedström

  Bra initiativ Ulrika!!! Föreslår ikväll klockan 7; BÖN FÖR SYRIENS BARN

  Tack vännen!!

  Birgit

 • Ulrika

  Bra tid,
  Gråter fortfarande.

  Människan är så ond.

 • Birgit Hedström

  Tacksam för alla som vill stå tillsammans i bön ikväll klockan 7 för Syriens lidande barn!

  Tack! Birgit