Ny ledare om trosförkunnelse och trons betydelse i svensk kristenhet

Eftersom chefredaktören hos Världen Idag Lukas Berggren är på semester, skriver jag närmaste veckorna några extraledare i Världen Idag, förutom min vanliga rytm att skriva en ledare varannan vecka.

Idag skriver jag om trosförkunnelsen och behovet av ständiga trosinjektioner i svensk kristenhet. Problemet är inte för mycket tro, utan för lite tro på Gud. Ledaren hittar man här.

Feedback?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • AletheiaAdmin

    Äsch, spenderade en massa tid och kraft att hitta artikeln idag och så hade du redan länken. Den var inte helt lätt att hitta…… Det var nog inte enda artikeln Swärd skrev om LO’s utveckling vad jag minns. DÅ gav jag rejäla mothugg på dagens debattsidor. Nu när jag fått lite distans till TR och navelsträngen klippts är jag mer mogen att ta in den…. http://aletheia.se/2013/08/13/stefan-sward-brist-pa-sund-sjalvkritik-har-hammat-livets-ord/

    /D