Nu drar jag till Luleå

Lördag morgon drar jag till Luleå för att hålla fem predikningar på en kristen pingstkonferens. Jag kommer att hela tiden tala om Andens verk i våra liv, hur vi ständigt kan uppfyllas av Anden, hur vi kan flöda i Andens gåvor, hur Anden är en person, vad det innebär att drivas av Anden, vad det innebär att vara Andens tempel, om Andens kraft m.m.

Min ambition är inte att hålla teoretiska föredrag utan jag vill se allt jag talar om bli verklighet, Anden kommer att falla över törstande människor som vill dricka av det levande vattnet.

Sedan ska jag försöka avrunda pastorsklädes-debatten, har med intresse läst kommentarerna, men jag är fortfarande lite villrådig i ämnet.

Sedan har jag tänkt lägga ut en kommentar om EFK:s kommande missionsdirektorsval endera dagen, inte diskutera namnförslag, men diskutera principer, den viktiga frågan är att fastställa vart vi är på väg, åt vilket håll ska vi ledas, och sedan handlar det om att fundera vilka som är lämpliga att hålla i taktpinnen, utifrån den färdriktning man gör.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399