Direkt från socialdemokratiska partikongressen

Är just nu på socialdemokraternas partikongress i Göteborg. Är framförallt här i min roll som konsult, specialiserad på energipolitik och klimatpolitik, där jag följer och analyserar debatterna på dessa frågor. Är också här i min roll som ledarskribent för Världen Idag och har just skickat iväg en ledarartikel direkt från kongressen. I går hade jag möjlighet att mingla med partiledningen, fick möjlighet att prata lite med Stefan Löfvén, Mikael Damberg, hade ingående diskussioner med tidigare skolministern Baylan och förre finansministern Erik Åsbrink och sade hej till ekonomisk-politiske talespersonen Magdelena Andersson och partisekreteraren Carin Jämtin. Hade intressanta samtal med TV4:s Ulf Christoffersson.

Jag planerar ju återigen för att inbjuda partiledarna för utfrågning i Stockholm och Elimkyrkan-Salemkyrkan, vad vi nu kommer att heta efter kyrkflytten, det vet vi inte i dagsläget. Ska försöka få dit Löfvén.

Nu ska jag äta lunch med Roland Hellsten och nye pastorn i Tabernaklet Göteborg, Johnny Lithell. Det ska bli mycket intressant.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Inge

  Ursäkta om jag stör i minglandet, men vi bör inte glömma att detta parti låg bakom avkristningen av den Svenska skolan! Har detta på något sätt påverkat din syn på detta partis agenda? Eller är det ekonomi och klimatpolitik som har tagit över intresset?

 • Inge

  http://www.kyrkanstidning.se/inrikes/kommun-falld-skolas-adventsgudstjanst
  Ett talande empel på vad detta parti lyckats genomdriva när de hade makten, men som tyvärr övriga partier tycks stå passiva inför?

 • Nils

  Stand in för Carin Jämtins butler… – eller finns det högre eller lägre engagemang på kongressen ?

  Det är synd om de svenska väljarna att de är fångade i den representativa demokratins b-lagsalternativa sandlådskivande !