Diskuterar abortfrågan och bibelläsande kommande vecka

Jag medverkar i flera offentliga initiativ kommande vecka.

Tisdag morgon blir det en frukostträff i Stockholm 8.30 arrangerad av Svenska Evangeliska Alliansen och Credoakademin om kyrkornas minskade engagemang i abortfrågan. Jag har skrivit ett SEA-paper som publiceras på tisdag, och som något redigerat samtidigt publiceras i en artikelserie i Världen Idag. Jag håller inledningen och mitt paper kommer att kommenteras av Olof Djurfeldt och Maria Södling från Svenska Kyrkan. Här är en länk med presentation av arrangemanget och hur man anmäler sig.

På torsdag kommer jag att medverka vid en endagskonferens hos Teologiska Högskolan i Stockholm kring temat ”Läsarrörelserna i distraktionernas tid”. Kommer att medverka i ett panelsamtal tillsammans med Marianne Andreas från Frikyrkosamråd och Sofia Camnerin, biträdande kyrkoledare hos Gemensam framtid. Man hittar mer info hos www.ths.se.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • WO

    De 2 första artiklarna i ViD lästa, och det ska sägas ”du är grym!” (för att använda ett numera 100% obligatoriskt uttryck för allt som är ”bra” om man rör sig inom Pingst, fast oftast skrivs det som ”awesome”) 😉

  • WO

    Ser nu att även din ViD-artikel nr 3 i serien är hur läsvärd som helst! Tack!
    (hade iofs väntat mig bra saker av dig på detta området!)