Predikan idag om Romarbrevet 12

Idag höll jag predikan i en av Elimkyrkans gudstjänster, klockan 11.00. Det var en ingående genomgång av Romarbrevet kapitel 12, vers 1 och 2. Om att överlåta våra kroppar till Gud, förnyas till våra sinnen, och inte anpassa oss efter denna världen. Jag försökte förklara vad det kan innebära. Här är länken till Elims hemsida, http://www.elimkyrkan.org/kategori/undervisning/.

Räknar med att ge besked ikväll om när jag kan gå ut med den sensationella nyheten. Det handlar om de närmaste 2-3 dagarna.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Pukke

  Du ska bli far igen? Grattis!

 • Birgit Hedstrom

  Mycket bra och angelägen predikan Stefan!
  Att: vi förmanas VID GUDS BARMHÄRTIGHET att frambära våra kroppar som ett tackoffer till Gud. Att: tjäna Gud med allt vi är och har. Att: helgelsen=nådens verk i oss. Att: Den som försöker göra saker i egen kraft kommer inte långt. Att: inte anpassa oss efter den här världens tidsanda och normer. Att: se upp för materialismen; dela med sig till de som har de sämre, vara generös. Att: komma ihåg att världens ande är försåtlig…se upp för det som gör oss ljumma och likgiltiga. Att: inte bli världsfrånvända. Att: låta oss förvandlas genom sinnets förnyelse; vad tänker vi på?

  Precis sån här matnyttig undervisning behöver vi kristna!

  Birgit