Håll ut kamrater

Tyvärr styr jag inte själv över när jag får släppa den stora nyheten. Senaste beskedet är jag inte får säga något förrän lite in på nästa vecka. Bloggläsare – håll ut. Lite spänning berikar tillvaron.

För övrigt – en fantastisk fredagkväll ute med vår pannkakskyrka – Ungdomskyrkan Konnekt. Kyrkan på stan, ut bland folket, inte instängd i kyrkan – det är mitt motto.

Det är inte tillräckligt att sänka kyrkans trösklar, och öppna dörrarna, och ta bort väggarna. Kristi kyrka ska vara ute på stan, bland vanligt folk.

Läs till exempel Johannesevangeliet, där står det om många under som Jesus utförde – vardå någonstans? Hemma, ute på stan, under vandring, vid ett stopp vid en brunn, på en bröllopsfest m.m.

Några karismatiska konferenser och megakyrkor fanns inte på den tiden.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Ros-marie Johansson
  • Micael Gustavsson

    Tack för idag, Stefan. Jag har en idé om vad din nyhet är, men det känns inte rätt att nämna något. Eftersom det om jag har rätt är fråga om att jag fått del av inside information.

  • David Axelsson

    Du ska bli ny ordf. i djurgården:)