Expressen just varit hos mig

Jag sitter hemma och är helt körd i skallen efter olyckan i lördags. Några bloggdebatter orkar jag inte med just nu. Expressen har just varit hos mig, de vill göra en nyhet av olyckan jag har varit med om. Har också idag pratat med advokaten och förre justitieministern Thomas Bodström, som visat intresse av att driva någon form av process. Det är livsfarligt för vanligt folk med nedfallande is från taken, och vi måste sätta press på fastighetsägarna att de sköter snöröjningen från taken bättre.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • http://www.facebook.com/people/Christer-Åberg/1173247522 Christer Åberg

  Oj då, jag visste inte om att du har råkat ut för detta. Krya på dig och Gud välsigne dig!

 • Nils

  Nä – men börja nu inte med en ”Tommy Dahlman” du också !

  En olycka är en olycka – samtidigt må du besinna dig och tacka Gud att det inte gick värre.
  Det finns de facto alldeles för få utbildade takplåtläggare – dvs. hur mycket en fastighetsägare än betalar så finns det inte tillräckligt utbildat folk för att utföra det arbete du avkräver för ditt huvudskydd.
  Den enklaste lösningen är att du går omkring med en cykelhjälm…

 • Nils

   – sen kan man ju fråga om det är någon som tycker det är en fjäder i hatten att representeras av Thomas Bodström ?

 • PeJohansson

  Är det inte 1/4 snart?

 • westinbo

  Säg till vilken dag du kommer i Expressen så ska jag köpa den. Ja, det är farligt att leva, man kan ju dö. Men tacka Gud för att du klarade smällen från ovan så bra och börja inte någon process med en kändisadvokat mot en ”slarvig” fastighetsägare. Vem vet, du kanske når upp till nya kognitiva höjder efter den smällen. God Jul till dig och de dina.

 • O P

  Glöm inte att du måste ”vända blicken uppåt”, och att en kyrka också kan vara fastighetsägare.

 • http://www.facebook.com/people/Roger-Gustavsson/739650813 Roger Gustavsson

  Med tanke på den grad av aktivitet som du uppvisat under hösten behöver du knappast någon ”Lidnersk knäpp”. Skönt att du klarade dig…