Hälsning från den hjärnskakade

Jag är fortfarande rejält seg i skallen och sjukskriven efter hjärnskakningen vid lördagens olycka. Hoppas dock att hjärnan ska börja fundera normalt närmsta dagarna och då återkommer jag i bibelsynsdebatten på något sätt.

Expressen tyckte att min olycka var så intressant så att man gjorde en nyhet av det i gårdagens tidning. Har dock inte hittat något på webb-tidningen så jag är osäker om artikeln finns på nätet.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • WO

  Fortsätt krya på dig!

  (Letade och har inte kunnat hitta något på Expressens web jag heller)

 • http://www.facebook.com/people/Ronny-Andersson/1655618727 Ronny Andersson

  Ta det lungt Herren fixar det här, med eller utan vårt bistånd, blott genom sin Andes vishet och kraft…Och låter oss få särskild villa och vederkvickelse  och mognad, och välsignelse och frid med honom ..Och giver genom sin nåd och sanning och kraft  uppbyggelse av livet och tron som Gud vill efter Ordet blott …

  Där hans nåd och sanning tas emot…Men allt har han i sinna trygga händer, allt ,ja hela livet och oss med…Så mäcktig är vår Gud och det är tryggt att veta och lita tryggt på honom om,och  hans vilja om som han vill med allt och hela livet… 

  För det allmänna och särskilda och personliga  tror jag…Och är inte vi alltid fullt curanta …Har han andra ,att sätta in, tills vi kan tillträdda igen…Annars tror jag att han fixar biffen i varje fall…Man kan ibland tänka man är den ende som ger järnet för Jesus Herren, och är kompitent i vissa uppgifter …

  Och kan man inte alltid vara med på plan i spelet … Så kan man tänka nu kanske det inte kommer att gå så bra …Men Gud är Ju en god Herre och  Herde …Och missunnar inte sinna tjännare något gott varken villa, eller helande, eller kärlek, eller omsorg ,eller vederkvickelse, eller mognad, eller insikt ,och omvändelse, och bättring etc … Varken sinna får eller lam eller herdar och tjännare , eller livet i övrigt tror jag…Så Gud har kontrollen … Jes 40:10-11 Sackta ledder han moderfåren fram och lamen bär han i sin famn…Frid Ronny

 • Ulrika Jansso

   Tänkte mig på ett försök att förmedla hopp till dig som är ensam över helgerna.

  Julen -07 mellandagarna och nyårsafton ”firade” jag ensam. Visst mådde jag pyton och ville just ingenting längre. Men det visade sig att det var under denna period som Gud fick chansen att visa vem Han är, egentligen. Denna period blev grunden till mitt nya liv, inklusive de bibelord som jag funnit strax innan.

  Eller som jag brukar säga till mina kunder: ”Det finns visst ett liv efter jul också.”

  https://www.youtube.com/watch?v=ctZbvIl-0uE

 • Ulrika Jansso

   https://www.youtube.com/watch?v=Nict-456LfI

 • Birgit Hedstrom

  Hej Ulrika!
  vilka fina sånger du gav vidare här! hoppas du denna jul och mellandagar ska få känna en varm gemenskap både med Gud och med människor!

  Allt gott önskar jag dig!
  Jesus älskar dig så jättemycket! och Han är såå glad äver att du är hans älskade barn!

  Birgit

 • Ulrika Jansso

   Ja, både Lina Sandells och Bengt Johanssons texter vittnar om hur även de ha gjort resor på olika sätt. Deras erfarenheter är heller ”ingen dans på rosor”, som jag förstått, men då blir märkligt nog deras texter desto mer trösterika. Den här julen är jag inte ensam bland människor men det märkliga är att numera tycker jag om att vara ensam. Troligtvis beror det på den nyupptäckta smaken av ”Älska….såsom (även) dig själv.” Det är inte helt lätt men eftersom det är en Guds uppmaning så…

  Kommer du ihåg att älska dig själv?

  Ulrika