Några spännande saker

Välkommen till Evangeliska frikyrkans pionjärblogg där jag gästbloggar den här veckan och skriver om mycket spännande saker, och ger lite sensationella nyheter och avslöjanden. Här är länken.

Det har varit extremt mycket trafik på min blogg idag. Greger Anderssons gästblogginlägg är välläst, för att uttrycka sig milt. Det känns som att ha sitt hus fullt av folk, och inte vara hemma själv. Alla läser min blogg utom jag själv just nu, känns det som.

Tyvärr har jag dock ingen tid under några dagar att ägna mig åt min egen blogg, ska noga granska Gerdmars och Greger Anderssons gästblogginlägg, och skriva en egen kommentar så fort jag hinner, inom några dagar. Notera också att motsvarande debatt pågår i Världen Idag.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399